top of page

Blog

Het Eetwijs kerstmenu 🌟

Sint het land uit, en kerst in het vooruitzicht. Oh ik houd echt van deze dagen! Wist je dat dat niet altijd zo was? Vroeger zat ik in de herfst al meteen in mijn winterdip 🤣, maar gelukkig heb ik daar al lang geen last meer van. Misschien moet ik daar ook maar een blogje over schrijven? iets als, ''zo skip je je winterdip''?


Over skippen gesproken, ik heb nog wel eens last van kerststress, heb jij dat ook? Dat je met je handen in je haar zit over waar je je gasten mee kunt verrassen deze kerst? Als dat zo is dan kun je dat puntje kerststress nu ook skippen want hieronder staat gewoon een kant en klaar kerstdiner klaar. En ook nog eens Eetwijs-Proof.

Je kunt het kerstdiner menu met recepten hier downloaden.


Super lekkere receptjes, maak er 1, 2 of maak ze gewoon allemaal ;-)


Succes met de voorbereidingen laat ons zien wat jullie gemaakt hebben op insta door @eetwijs te taggen.


Wij werken nog eventjes door tot aan kerst en dan zien we jullie heel graag weer in het nieuwe jaar.


Hele fijne feestdagen!


Liefs!Comments


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page