Aandacht voor voeding en leefstijl is essentieel voor het bevorderen van gezondheid.

Eetwijs neemt de tijd om de patiënt te leren kennen

Diëtistenpraktijk Eetwijs staat voor een holistische aanpak. En kijkt dus niet alleen naar voedingsadviezen. Ik neem de tijd om de patiënt te leren kennen, en daarop een haalbaar en effectief voeding en leefstijl advies op te stellen. Wilt u meer weten over de werkwijze van Eetwijs lees dan hier.

fit_bewerkt.png

Doorverwijzen

De artsenwijzer is een informatiewijzer waarin aangegeven is bij welke ziekten en op welk moment in de behandeling verwezen kan worden naar een diëtist. Zie: www.artsenwijzer.info

 

Praktijk locaties

Eetwijs heeft 2 locaties in Den Bosch:

  • Eemweg 1-9   

  • Berckelstraat 32 (Fysio4DenBosch)

De dagen dat er spreekuur wordt gehouden zijn: dinsdag, woensdag, vrijdag. Wekelijks is er ook avondspreekuur.

 

Doorverwijzen
Uw patiënt kan via de website via het contactformulier of telefonisch een afspraak maken. Gewoonlijk kan men binnen 1 a 2 weken terecht voor een intake gesprek.

Ketenzorg

Voor patiënten die in aanmerking komen voor de ketenzorg werk ik met zorggroepen: BEROEMD en CHRONOS. Uiteraard kunt u ook via deze weg een verwijzing sturen, dan neem ik zo snel mogelijk contact op met uw patiënt.

Vergoeding

Vanuit de basisverzekering wordt er standaard 3 uur dieetadvisering vergoed. Bij een aanvullende verzekering heeft uw patiënt recht op meer uren vergoeding. Komt uw patiënt hier niet uit dan helpt de diëtiste hier graag bij.

zorgverzekeraars.jpg

Informatie, presentatie, workshops

Floor Klaassen, diëtiste deelt graag haar kennis met andere (para-)medische disciplines. Zo kan Floor een presentatie of workshop geven over de invloed van voeding bij diabetes, prikkelbaar darmsyndroom etc. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

presentatie.JPG

Diëtiste bij u in de praktijk

Samenwerking met de diëtiste geeft vele voordelen, u kunt makkelijk overleggen, vragen stellen en het biedt een extra service voor uw doelgroep. Wilt u in uw praktijk, sportschool, werkplaats, school aanwezigheid van een diëtiste? Dat is mogelijk! De diëtiste neemt zelf haar benodigdheden mee. Neem dan contact op voor meer informatie.

Let's keep in touch!

Ik zou het tof vinden als u mij toevoegt op aan uw Linked In. Ik blijf namelijk graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij andere (para-)medici. En zelf deel ik ook mijn activiteiten.

Voor verdere vragen of informatie vul onderstaand contact formulier in.

Gezonde groet!

Floor Klaassen

diëtiste

Contact

Bedankt voor de inzending!