top of page

Afvallen in Den Bosch

Leer hoe jij effectief en gezond kunt afvallen, met persoonlijke begeleiding

support.png
lunch-box.png
thinking.png
weight.png

Gemiddeld 0.5 tot 1 kilo

per week afvallen

6 weken
intensieve begeleiding

Uitgebreid voedingsschema

en variatielijst

Kennis over gezond afvallen 

voor nu en later 

Afvallen doe je op een manier die bij jou past

Ik heb al veel mensen mogen begeleiden bij afvallen. Of dit nu is om wat zekerder van jezelf te worden, je gezondheid of gewoon voor de mooi. 

Afvallen houdt veel meer in dan minder snoepen en meer bewegen. Motivatie, kennis en doorzettingsvermogen zijn daarin cruciaal. Dit zijn de punten waar jij bij geholpen wordt. 

Vaak merk ik dat het voor veel mensen een opluchting is met ons samen te werken. Geen trends, moeilijke of strenge diëten, nee, we kijken naar jou als persoon en wat jou lichaam nodig heeft. Daarop maken we een passend plan waarbij jij mooi afvalt en het vol kunt houden. 

Floor Klaassen
dietiste

Dietist den bosch keuken.JPG

Floor is aardig, kundig en realistisch. Het gaat bij haar om het aanleren van een gezonde levensstijl. Haar motto: “ skip the diet just eat healthy” past hier perfect bij. Ze is een fijne coach, die je begeleid met veel goede tips. Uiteindelijk behaal je een gezond gewicht door een bewust gezonde levensstijl.

Waardering op Zorgkaart Nederland

De 6 weken afslank challenge

Maak een vliegende start met het afvallen. Dit kan met de 6 weken afslank challenge. In 6 weken leer jij hoe je effectief kan afvallen en wordt je daarbij intensief gecoacht. De tools die cruciaal zijn om te beheersen/te hebben om af te vallen zijn gebundeld in het programma

Website voorbeeld voedingsplan.jpg

Zeer fijne ervaring, duidelijke uitleg over hoe alles nu precies werkt en wat het allemaal inhoud. Goede begeleiding en ook een fijn werkboek waarin je opdrachten kan maken en je bewust bent van je leefstijl en patronen.

Waardering op Zorgkaart Nederland

Ontdek de 8 voordelen van de 6 weken afslankchallenge

support.png
graduate.png
weight.png
lunch-box.png
recipe.png
thinking.png
wallet.png
health.png

6 weken intensieve begeleiding

Je doet het niet alleen. Je hebt in totaal 5 afspraken (1 intake en 4 vervolgconsulten) dit motiveert je om het dit keer echt goed door te zetten. Tussen de consulten door mag je altijd appen/mailen voor je vragen.

Begeleiding door diëtist/leefstijlcoach

Een diëtist heeft een 4 jarige HBO opleiding gevolgd waarin ze is gespecialiseerd in voeding. Tevens kan de diëtist rekening houden met gezondheidsklachten. Heb je bijvoorbeeld weinig energie dan wordt je voeding hierop ook aangepast.

Uitgebreid lichaamsanalyse

Tijdens de consulten wordt er een lichaamsanalyse gemaakt door middel van Tanita DC-430 S MA medische weegschaal. Waarbij je o.a. je BMI, Vet%, spiermassa wordt gemeten. Hiervan krijg je een uitdraai mee. En kun je je vooruitgang goed bijhouden.

Persoonlijk voedingschema
Je krijgt een op maat gemaakt voedingschema die gebaseerd is op je huidige voedingspatroon. Dit maakt het makkelijker om je aan het dieetadvies te houden. 

In je persoonlijk voedingsschema staat wat je op welk moment van de dag mag eten met daarbij variatie mogelijkheden.

Recepten E-boek

Je krijgt het Eetwijs recepten E-boek. Hierin staan recepten voor ontbijt, lunch, warme maaltijd, tussendoortjes en desserts.

Werkboek met opdrachten

Bij afvallen komt meer kijken dan alleen 'minder' eten. Hiervoor krijg je het werkboek. Daarin worden de belangrijkste tools besproken en aan de hand van opdrachten pas je die meteen toe in je afval proces.

Vergoed door zorgverzekeraar

Vanuit de basisverzekering heb je recht op 3 uur dieetadvisering. Let wel op je eigen risico. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je vaak recht op meer uren begeleiding. Dit is interessant wanneer je na het programma nog wat langer begeleid wilt worden.

Voor nu maar ook later

Je leert in de 6 weken een gezonde eet en leefstijl aan die bij jou past ook wanneer je je streefgewicht hebt bereikt. Hiermee kun je zelfstandig mee verder gaan en voorkom je dat je terug valt.

Website voorbeeld voedingsplan.jpg

€ 262,-   € 225,- (wordt vergoed door zorgverzekeraar*)

6 weken afslank challenge 

Maak in 6 weken tijd een vliegende start tegen de strijd tegen jou kilo's. Leer hoe je gezond kunt afvallen, op een manier die bij jou past. 

Nu tijdelijk met 15% korting
Meld je dus snel aan!

bottom of page