top of page
Meisje drinkt smoothie

Stage, opdrachten en vacature's

Momenteel is er géén stage plek beschikbaar bij Dietistenpraktijk Eetwijs. Echter, geven wij wel de mogelijkheid om opdrachten te doen.

We geven je goede begeleiding en uitleg. Natuurlijk staan we ook open voor overleg met je opleiding zodat je er eventueel een studiepunten voor kunt ontvangen.

Ben je enthousiast, werk je redelijk secuur, en voldoe je aan de eisen stuur ons dan zeker een berichtje ;-)

Hieronder vind je een overzicht. 

Maken van weekmenu's

Bij DP Eetwijs krijgen cliënten de mogelijkheid om naast het persoonlijk voedingsadvies een op maat gemaakt weekmenu te ontvangen. Bij deze opdracht ga je een opzet maken voor het weekmenu met de visie van Eetwijs welke de diëtiste nog op maat voor de cliënt kan maken. Tevens zorg je voor een goede vormgeving.

- FODMAP-dieet vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm,

- Koolhydraatbeperkt dieet

- Koolhydraatarm dieet

- Energie en Eiwit verrijkt dieet

- Orthomoleculair dieet

De diëtiste neemt uitgebreid met je door waar het weekmenu aan moet voldoen. Jij gaat aan de slag met het samenstellen van recepten voor de hoofdmaaltijden en tussendoortjes.

Ben je diëtiste in opleiding en heb je interesse neem dan gerust contact op.
 

Recepten E-boek 

Recepten E-boek. DP Eetwijs heeft een receptenboek vol met variatie mogelijkheden. Graag willen wij het recepten e-boek vernieuwen met nieuwe recepten, afgestemd op het seizoen, en thema's.

Je zoekt recepten of maakt recepten op maat volgens de visie van DP Eetwijs, welke je ook mooi vormgeeft in het recepten e-boek.

Beweging / Sport

DP Eetwijs richt zich met name op voeding, mind en leefstijl. Beweging is daar uiteraard een onderdeel van. Wij geven graag wat extra richtlijnen mee voor beweging. Ben jij een student op het gebied van sport en beweging dan is deze opdracht voor jou!

- Thuis oefeningen voor kracht

- Voorlichtingsmateriaal inzicht voordelen van beweging

- Beweegprogramma's voor het dagelijks leven

App ontwikkeling

DP Eetwijs wilt graag de zorg uitbreiden met een app. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van een applicatie. De diëtist zal hierover uitleg geven.

bottom of page