top of page
Zwangerschap en MamaFit

 

Je wilt natuurlijk het allerbeste voor je kindje. Dat begint al vroeg tijdens de zwangerschap en daarvoor.

Prenancy in White
Waarmee kan diëtistenpraktijk Eetwijs helpen?

Diëtistenpraktijk Eetwijs biedt voedingsadvies bij zwanger worden, de zwangerschap en na de zwangerschap. Hieronder vind je een aantal opties:

  • Algemene adviezen voor het zwanger worden

  • Moeite met zwanger raken

  • Zwangerschapsdiabetes

  • Gezond eten tijdens zwangerschap

  • Afvallen voor na de zwangerschap

  • Optimale energie tijdens moederschap

Voeding voor en tijdens zwangerschap

Voeding verdient voor en tijdens de zwangerschap al aandacht. Je zult op bepaalde dingen moeten letten. Zo is het bijvoorbeeld aanbevolen om al extra foliumzuur te slikken wanneer je zwanger wilt worden. Ook tijdens je zwangerschap kan het soms lastig zijn om te weten wat je nu wel en niet mag eten. De diëtist stelt een persoonlijk voedingsadvies voor je op en geeft je de nodige informatie over voeding bij zwangerschap.

Moeder dochter
MamaFit

Moederschap is ontzettend mooi. Tegelijkertijd vergt het ook enorm veel energie. Met een optimale voeding en leefstijl kun je op je best presteren en kun je alles nog beter aan. Ik help en coach je daar graag bij. Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies met eventueel suppletie advies waarmee jij op je uiterste energie niveau kan komen. Daarbij kan er ook aandacht besteed worden aan het normaliseren van je gewicht. In de vervolg behandelingen evalueren we je voortgang en besteden we ook aandacht aan hoe je een goed balans kunt vinden in het moederschap, ontspanning en het inpassen van een gezonde leefstijl.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Vul dan onderstaand contact formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contact formulier

Naam: *

Email: *

Telefoon:

Bericht: *

Bedankt voor je bericht! Wij nemen snel mogelijk contact me je op.

bottom of page