Floor Klaassen

Hallo, leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Floor Klaassen en diëtiste bij Eetwijs. Het werk als diëtiste doe ik met enorm veel plezier. 

Mijn interesse voor voeding begon toen ik op voor het eerst naar de diëtist ging vanwege klachten. Vanaf dat moment wilde ik er alles over weten en ging er een wereld voor me open. Ik stond ervan versteld hoe grote impact voeding heeft op je gezondheid.

Een healthy you is a happy you! Is mijn motto. Om het maximale uit je leven te halen is een gezond leefpatroon zo enorm belangrijk. Voeding bepaalt voor een groot deel je energie level, de gezondheid van je haar,huid,nagels en de mate van bepaalde klachten.

Een healthy you is a happy you!

Ik ben daarom HBO Voeding & Diëtetiek gaan studeren aan de HAN, met als doel om mensen te coachen en te begeleiden naar een gezondere leven. Ik volg regelmatig bijscholing en wil me hierin specialiseren in de Orthomoleculaire voeding. Hiervoor volg ik nu een opleiding welke ik in het voorjaar 2019 afrond.

Mijn toekomst dromen als diëtist?

Ik ben van mening dat een diëtiste anno 2019 zooo veel meer kan bieden dan een doorsnee diëtiste nu doet. Daarom heb ik mijn praktijk uitgebreid met een online service en een recepten E-boek. Ik ben bezig met het ontwikkelen van een programma voor diabetes patiënten, en er zijn video's op komst op youtube waarvan een deel uitsluitend voor cliënten van Eetwijs. Zodat ik iedereen kan inspireren dat gezond leven belangrijk, lekker en leuk is.

Naast mijn werk geniet ik ervan om tijd door te brengen met mijn man en zoontje (2,5 jaar). Een fijne tijd met vrienden en familie te hebben, heerlijk te wandelen en gezellig uit eten gaan. 

Portfolio

 

Opleiding en Cursussen

Overgang en Overgewicht (2019)

Orhomoleculaire voeding en suppletie adviseur (SOHF, 2019)
Leefstijlcoach voor diëtisten (Hogeschool Arnhem Nijmegen, 2019)

Cursus Help Emotie eters 2017

HBO Voeding & Diëtetiek Bachelor 2010-2015

Minor kind en omgeving (Hogeschool Arnhem Nijmegen, 2013)

In gesprek met kind (Kindertelefoon) 2011

HBO Toegepaste psychologie 2009-2010

Ervaring

Workshop Prikkelbaar darmsyndroom (Gezond Den Bosch, 2017)

Presentatie voeding voor ouderen 65+ (Gezond Den Bosch, 2017)

Diëtistenpraktijk Eetwijs (2017 - heden)

Waarnemend diëtist (Mijn diëtiste Maike, 2016 - 2018)

Stagaire Bedrijfsdietist (WeenerXL 2014-2015)
- organiseren gezondheids dagen

- organiseren supermarkt workshop

- opzetten diëtistenpraktijk binnen bedrijf

- voedingsadvies voor werknemers

Schooldiëtist (Basisschool SamSam, 2014)

- onderzoek voedingsinname schoolkinderen

- opstellen voedingsbeleid voor school

Kindertelefoon (2011-2013)

Boeken

Grip op koolhydraten

Motiverende gespreksvoering

Marjolein Knuvelder

Ik ben Marjolein Knuvelder, en werk als diëtiste bij Eetwijs.
Ik woon, samen met mijn vriend, in Den Bosch en kom oorspronkelijk uit Haarlem. De opleiding tot diëtiste heb ik dan ook gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2017 ben ik afgestudeerd en begonnen met werken als diëtist in een revalidatiecentrum en in de ouderenzorg.

Nu kan ik mijn kennis en enthousiasme overbrengen op de cliënten die bij Eetwijs komen, en dat doe ik met heel veel plezier. Ik zie het elke dag weer als een uitdaging om iedereen van een passend en persoonlijk advies te voorzien. Het geeft mij een goed gevoel als iemand zijn of haar leefstijl heeft weten aan te passen aan de hand van mijn adviezen, terwijl die weg er naar toe zeker niet gemakkelijk is! Kijken naar de mogelijkheden die er zijn vind ik belangrijk, in plaats van de nadruk leggen op beperkingen.

Naast mijn werk ben ik graag lekker in de natuur, wandelend, hardlopend of te paard. Ook maak ik graag mooie reizen en vind het dan leuk om meer te leren over de cultuur en het lokale eten. Daarnaast breng ik veel tijd door met familie en vrienden, gezellig uit eten gaan of samen koken doen we dan graag.

Merel Coenders

Hoi! Mijn naam is Merel Coenders uit Tilburg.

Voor mijn studie heb ik een tijdje in Amsterdam gewoond, om daar de opleiding Voeding & Diëtetiek te volgen.

 

Hier heb ik me 4 jaar lang vol enthousiasme bezig gehouden met gezonde voeding. Met trots mag ik mezelf nu dan ook diëtiste noemen. Ik heb Amsterdam weer verruild voor het mooie Brabant, en ben nu werkzaam als diëtiste bij Eetwijs.

 

Als diëtiste haal ik veel energie uit de gesprekken die ik met cliënten voer. Samen werken we aan een gezonde leefstijl, passend binnen de persoonlijke situatie. Om bij dit proces betrokken te zijn is erg waardevol.

 

Zelf eet ik al een aantal jaar volledig plantaardig. Ik vind het leuk om mensen te adviseren en begeleiden op hun weg naar een (meer) plantaardige leefstijl. Ik weet als geen ander hoe je je uit de voeten moet maken in de supermarkt, restaurant of sociale situaties. Ben je geïnteresseerd in gezonde plantaardige voeding, dan ben je aan het juiste adres!

 

 

In mijn vrije tijd houd ik mezelf eigenlijk altijd bezig met taakjes en klusjes. Ik kan moeilijk stil zitten. Daarnaast sport en wandel ik graag, en spendeer ik veel tijd met vrienden.'

marjolein.jpg
Schermafbeelding 2022-01-03 om 14.45.17.png