top of page

Blog

Corona Virus en praktijk Eetwijs

>> update! De consulten op de praktijk zijn weer mogelijk! We zijn erg blij dat we jullie weer gewoon kunnen ontvangen! We nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Het corona virus houd de gemoederen erg bezig. Zo ook die van ons.

We namen al maatregelen: geen handen schudden, desinfecteren, etc. Maar nu nemen we helaas best een groot maatregel.

Het is altijd een groot plezier om nieuwe cliënten en bestaande cliënten te ontvangen in onze praktijk; De tijd nemen voor je gezondheid, doelen stellen die jij kunt bereiken en daar samen een plan voor opstellen. Ook vervolg consulten zijn een plezier omdat je voortgang ziet, maar ook in tijden dat het even tegen zit samen een plan kunt opstellen hoe je daar de komende weken weer mee aan de slag gaat.

Het besluit is dat we vanaf 16 maart de consulten uitsluitend telefonisch of online gaan aanbieden.

Elke week zullen we weer bekijken we of consulten op de praktijk weer mogelijk zijn.

We nemen dit besluit nemen we voor jouw gezondheid, die van ons, onze geliefden en andere mensen waarmee we in aanraking komen. Ook om bij te dragen aan het voorkomen van de ernstige gevolgen die het virus kan hebben op ons als samenleving.

Het doet me enorm verdriet om te lezen dat intensive care's vol beginnen te raken. Ziekenhuispersoneel etc. overuren draaien om de golf van zieken aan te kunnen. Ouderen en kwetsbare mensen worden zo naar mijn gevoel tekort gedaan.

Misschien is het overdreven, maar al kunnen we daar één geval mee voorkomen, dan vind ik dat de moeite waard. En dan liever onnodig maatregelen nemen dan te laat maatregelen nemen.

Desalniettemin blijft Eetwijs gewoon open, maar dan telefonisch / online. Ook nieuwe cliënten zijn van harte welkom. Ondanks de tijdelijk andere vorm van consulten zijn de voedingsadviezen, coaching en dergelijke precies hetzelfde. Zorg goed voor jezelf en laten we in deze tijd extra omkijken naar de kwetsbare maar oh zo waardevolle groepen in onze samenleving.

Liefs, Floor

Diëtiste Eetwijs

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page