top of page

Blog

Mijn ervaring met Hello Fresh en tips

Tijdens mijn verlof wilde ik het even makkelijk doen. Niet nadenken over wat we gaan koken, geen lange boodschappenlijstjes, geen gesjouw met boodschappen. Ik heb toen Hello Fresh uitgeprobeerd. Ik geef je hier mijn voor en nadelen. Plus ik geef je gelijk wat tips, mocht je het zelf ook gebruiken of willen proberen.

Voor:

Het is lekker wat anders

Je kunt van te voren de maaltijden uitkiezen op de app. Of je kunt een voorkeur instellen zodat Hello Fresh zelf de maaltijden voor je uitkiest. Het is elke keer een verassing en meestal vallen ze goed in de smaak. Ook bij mijn peuter! Tip: Wanneer er een rode peper bij de maaltijd zit, kook ik die niet mee omdat het anders te heet wordt voor mn zoontje. Ik snijd deze vooraf en zet deze bij de maaltijd erbij.

Je leert nieuwe kook technieken

Ben je geen keukenprins(es) dan kun je dat nu wel worden. Sausjes maken, de oven gebruiken, smaakcombinaties. Je komt het allemaal tegen. Het staat stap voor stap beschreven met plaatjes erbij. Zo leer je simpele technieken en combinaties, die je zelf ook weer kunt gebruiken.

Geen gedoe meer wat we vanavond eten

Zelfs als diëtiste heb ik mijn dagen dat ik even geen inspiratie heb. Met de Hello Fresh hoef je maar een paar dagen zelf wat te bedenken. Je pakt gewoon je pakketje uit de koelkast. Einde van de middag nog even snel langs de supermarkt is er dus niet meer bij. Hoe heerlijk is dat!

Kruiden!