top of page

Blog

Word je buik de baas! Workshop

Heb jij regelmatig last van een opstandige buik? denk aan: buikpijn, opgezette buik, problemen met de ontlasting zoals diarree maar ook obstipatie?

Herken jij jezelf hierin? dan is de workshop prikkelbare darm iets voor jouw!

Met grote regelmaat kom ik mensen tegen in de praktijk met buikklachten. Soms zelfs zo erg dat het hun dagelijks leven beïnvloed. Voeding kan een belangrijke rol spelen in het ontstaan en voorkomen van deze buikklachten. Kleine aanpassingen in je voeding en leefstijl kunnen al voor verlichting van klachten zorgen of de klachten zelfs doen verdwijnen. Soms is er wat extra aandacht nodig in het opzoeken van de oorzaak. Als diëtist kan ik met je kijken wat er nodig is en kan ik je daar goed bij begeleiden.

Zondag 8 oktober geef ik bij het event Gezond Den Bosch een workshop over het prikkelbaar darm syndroom. Hierin behandel ik met je de oorzaken van de verschillende buikklachten en bespreek ik aan de hand van enkele oefeningen wat je er aan kan doen. Hierin ga behandel ik leefstijl en voeding.

De workshop kost maar 5 euro en hierin worden de oorzaken en de oplossingen behandeld met oefeningen. Uiteindelijk ga je naar huis met kennis om weer de baas over je buik te worden.

Er zijn maar een beperkt aantal tickets. Dus klik om meteen jouw ticket te bestellen.

Tot dan!

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page